Før du drar ut på tur i skog, mark, fjell og fjord er det viktig at du skaffer deg riktig utstyr. I dag kan alle slike behov fylles i en nettbutikk. Et eksempel på en passende nettbutikk for denne typen shopping er fjellsport.no, en nettbutikk som er spesielt tilpasset for friluftsentusiaster og for et nordisk klima. De har mange flinke medarbeidere som selv er glade i fjellsport.

En annen nettbutikk med omfangsrikt utvalg på dette området er amfibi.no. Dette er rett og slett den største nettbutikken som selger friluftsutstyr i Norge. Da den startet var navnet Napp, men det ble forandret til amfibi i 2004. En ting som er spesielt med amfibi er at det er en nettbutikk som er eid av de ansatte. Derfor selger de bare det de kompetente ansatte ser på som riktig kvalitet for turer i fjellet.nettbutikk

Hvis disse rene nettbutikkene ikke faller i smak, tilbyr selvfølgelig også de mer kjente kjedene som for eksempel Intersport muligheten til å kjøpe alt mulig utstyr på nett. Der kan du få alt av bekledning, sko, telt, ski, vandrestaver, truger, eller hva det skulle være. Men det kan være verdt å huske at de som jobber i slike store kjeder ikke nødvendigvis alltid har så god greie på mer spesifikke emner relatert til fjellsport.

En alternativ nettbutikk

En mindre nettbutikk det kan være verdt å sjekke ut er Skandinavisk Høyfjellsutstyr Tromsø. I motsetning til de to forannevnte bedriftene er dette i tillegg en fysisk butikk som selvfølgelig ligger i Nord-Norges hovedstad Tromsø. Det som kjennetegner denne butikken er et begrenset utvalg men svært mye utstyr av høy kvalitet og ekstra høy kompetanse blant de ansatte. Selv om du ikke har mulighet til å konsultere med dem ved å gå i butikken, kan du selvfølgelig ta kontakt på telefon eller e-post.