Marit Bjørgen og Petter Northug

Marit Bjørgen er Norges skidronning og kanskje den fremste norske idrettskvinnen gjennom tidene. Hennes dominans gjennom flere år har vært imponerende, og selv om Therese Johaug har vært nærmest enerådende i sporet mens Marit Bjørgen var gravid, er det på ingen måte sikkert at hun greier å beholde hegemoniet når Bjørgen kommer tilbake. Alle i Norge har forlengst skjønt at det er best å ikke undervurdere Marit Bjørgen.

I likhet med Bjørgen kommer Petter Northug fra ei lita bygd i Trøndelag. Ytre sett har de visse fellestrekk, som at de snakker ganske lik dialekt og begge er sterke både på lange distanser og i sprint og spurt. Begge har vært faste som avsluttere på ankeretappen for Norge i stafett i mange år. Men når det gjelder personlighet er det jo ganske stor forskjell på Northug og Marit Bjørgen.

Northug er en friskus somMarit Bjørgen elsker å komme med kontroversielle uttalelser, herse med svenskene og spøke med media. Det er vanskelig å ta ham seriøst til tider, helt til han plutselig slår tilbake med fire VM-gull på et par uker. Mange trodde at det skulle bli vanskelig for Northug etter at han ble arrestert og fengslet for fyllekjøring, men han samlet seg og slo voldsomt tilbake. Bjørgens største utfordringer har imidlertid stort sett kommet av at hun til tider har trent for mye og ekstremt, og i en periode slet med å toppe formen til mesterskap.

Spill på Marit Bjørgen

Som mange vet er Petter Northug en stor gambler med forkjærlighet for pokerspill. Men visste du at det også går an å gamble på prestasjonene til utøvere som Petter Northug og Marit Bjørgen? Dette blir ekstra spennende nå som Bjørgen kommer tilbake etter graviditet og barnefødsel. Kommer hun til å dominere slik hun gjorde før? Du finner odds på alle de store rennene på kasino og bettingsider på nett.